Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

83.Το γλειφομούνι-μέρος β'



Συνεχίζω τη διαφώτισή σου, αγαπητή πρωτάρα λεσβία, με το β’ μέρος περί της γλειφομουνίου τέχνης ,στο οποίο περιλαμβάνονται εικόνες με διανύσματα για καλύτερη κατανόηση.

Καταρχάς  , χωρίζω τις ερωτογενείς ζώνες του αιδοίου σε δυο περιοχές: Τη μεγάλη και τη μικρή ή hot .Τα πρώτα σημεία γλωσσικής περιποίησης αφορούν στη μεγάλη περιοχή . Δεν χτυπάς πέναλτυ. Γλείφεις! Αρχίζεις με τα μεγάλα χείλη γλείφοντας τρυφερά κατά μήκος καθώς και το σημείο ανάμεσα στο αιδοίο και το κωλαράκι . Ρουφάς  έπειτα απαλά τα μαγουλάκια του πισινού της. Είναι  must  : Τα περίφημα γλυκάδια . (Φίλος μου gay που δηλώνει fun της εν λόγω περιοχής, το ονομάζει «γλειφοκώλι»)  Αργά,  με σταθερές πινελιές χαϊδεύεις με τη γλώσσα τον σάρκινο καμβά παρατηρώντας την κλειτορίδα που διογκώνεται (εικόνα 1) 

Κατόπιν εστιάζεις μόνο στα μεγάλα χείλη . Εδώ η γλώσσα σου επιταχύνει ρυθμούς και σκληραίνει . Φροντίζεις παράλληλα να χαϊδεύεις τα μπουτάκια και τον πισινούλη στον οποίο βάζοντας ένα δαχτυλάκι, θα χάριζες περίσσια απόλαυση. Φρόντισε να νιώθει τη ζεστή σου ανάσα στο άνοιγμα των μεγάλων χειλιών (εικόνα 2) 
Και μπαίνεις τώρα στην hot περιοχή . Σκληραίνοντας τη γλώσσα ,γλείφεις πιέζοντας την κλειτορίδα. Εν συνεχεία βάζεις τη γλώσσα στο άνοιγμα του κόλπου, όσο πιο βαθιά μπορείς. Βγάζοντας τη γλώσσα ρουφάς τα μικρά χείλη. Το κάνεις αυτό διαδοχικά και γρήγορα για πολλή ώρα. Δεν αμελείς να συνεχίζεις με το δάχτυλο στο κωλαράκι εφόσον η γλειφόμενη δείχνει θετική κι ανοιχτόμυαλη. Λογικά τώρα θα σπαρταράει από ηδονή. (εικόνες 3-4)


Και πάμε στο σημείο τζιζ (καμία σχέση με το G ) . Με τα χείλια σου αγκαλιάζεις την κλειτορίδα  , που θα έχει διπλασιαστεί σε μέγεθος και με τη γλώσσα σου την πιέζεις. Με προσοχή , γιατί αν πιέσεις δυνατά πονάει.  Ρουφάς και γλείφεις ακούραστα το πολύτιμο μαργαριτάρι ώσπου να δεις το μουνάκι της να ξεσπά χύνοντας το νέκταρ του. Δε σταματάς μέχρι να ακούσεις να φωνάζει δυνατά. Κλείνεις το έργο τέχνης με μια χρυσή πινελιά γλείφοντας όλο το ροζ μουνί της και πίνοντας τους θεϊκούς χυμούς του. (εικόνα 5)  

Επίλογος
Ο  Φρόϋντ έλεγε πως η θάλασσα συμβολίζει τον γυναικείο κόλπο. Αν εξ απαλών ονύχων λάτρευες βουτιές , γεύση αλμύρας και χάδια των κυμάτων, μάθε πως το γλειφομούνι είναι ο δαρβινισμός της λεσβιακής σου εξέλιξης, κοπελιά . Θα σου συμβεί ως φυσική επιλογή. Ακολουθώντας το παρόν χρηστικό πόνημα ,θα απαλλαγείς από αστοχίες και η τελική δήλωση της ερωτικής σου συντρόφου , θα είναι καταλυτική: « the best ever γλειφομούνιbaby
 Στην πορεία θα δεις πως μουνί με μουνί  διαφέρει και μετά από Χ εμπειρίες θα διαμορφώσεις προτιμήσεις . Αν κάποιο δεν πληροί τις αισθητικές σου επιλογές , μην τρως φιλέτο που μοιάζει καμένο. Αν όμως και μόνο στη θέα του, ενεργοποιούνται οι σιελογόνοι αδένες σου , βουρ στο ψαχνό! Φυσικά θα πειραματιστείς πολλάκις , καταγράφοντας ,  τι τρελαίνει τις συντρόφους σου και θα δοκιμάσεις νέες «γωνίες γλείψεως» διαμορφώνοντας ελεύθερα το  προσωπικό  σου στυλ γλειφούσης.
Καλά γλειφομούνια,  κορούδες !

 ( Υστερόγραφο : Για μετά συνίσταται ένα λιμοντσέλο)

2 σχόλια:

dafuq gurl είπε...

Πολυ ωραιο και κατατοπιστικο αρθρο ωστοσο η εικονα δημιουργει unrealistic expectations για το γατακι της φιλης σου! Πραγματικα, ειναι κατασκευασμα της πορνοβιομηχανιας των στρεητ αντρων γιατι περναει και σε μας;;; Υπαρχουν προτιμησεις και σε αυτο; Δε μας φτανουν ολεοι ανασφαλειες μας

Unknown είπε...

Η φωτογραφία απεικονίζει ένα κοινότοπο αιδοίο.Το τι προσδοκίες δημιουργεί, εξαρτάται από τις εμπειρίες καθεμιάς.Σιγά τώρα μην έβρισκα μουνί από λεσβιακή πορνοβιομηχανία...

Να 'σαι καλά κι ευχαριστώ για το σχόλιο.