Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

78. Το γλειφομούνι- μέρος α΄



Είσαι λεσβία, πρωτάρα και θες να ανοίξεις τα ματάκια σου; Δηλαδή να τα «βγάλεις» με κάποια θέλεις ,αλλά έχεις απορίες . Διαβάζεις άρθρα σχετικά με τον τίτλο. Τι διαπιστώνεις; Όλα γράφτηκαν από straight άντρες κατόπιν google translation ξένων  περιοδικών.  Ως ερασιτέχνις λοιπόν, δράττομαι της ευκαιρίας να χύσω για σένα άπλετο φως , αλλά και για να υπάρχει στο διαδίκτυο μια λεσβιακή οπτική. (Σημείωση: ερασιτέχνις σημαίνει αγαπώ κάτι, το κατέχω αλλά δεν αποτελεί  κύρια ιδιότητά μου.) 

Εισαγωγή
Η αιδοιολειχία-αιδοιολειξία στην επίσημη ορολογία ή γλειφομούνι στην απλή δημοτική, δεν είναι απλά ένα σρλουπ σρλουπ. Είναι τέχνη , που απαιτεί δεξιότητες και γνώσεις. Κι όπως κάθε τέχνη , προϋποθέτει αγάπη για το αντικείμενο και πολλή δουλειά.

 Το ηθικό μέρος.
 Το γλειφομούνι, κοπέλα μου, δεν πετυχαίνει, αν δεν το θες κι αν δεν τη θέλεις πολύ την άλλη. Δεν είσαι η straight που παίρνει πίπες, αγγαρεία . Πρέπει να τρελαίνεσαι για κείνη και κατ’ επέκτασιν για το μουνί της! Το πιάσαμε αυτό; Πάμε παρακάτω.

Περιβαλλοντική αγωγή
Παρατήρησε το αιδοιακό οικοσύστημα. Το καυλωμένο μουνί είναι ένας τροπικός υδροβιότοπος. Η υγρασία είναι βασικός παράγων . Αν διακρίνεις ξηρότητα, σημαίνει πως η άλλη διστάζει ακόμη και θέλει περισσότερα χαδάκια και γλυκόλογα ,για να ξεαγχωθεί και να καυλώσει περισσότερο.
 
Τα  Θεωρητικά σε 7 σημεία
Το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι , είναι πως αναπνέουμε με το στόμα. Ποτέ με τη μύτη. Δοκίμασε και θα δεις γιατί.  Κάνε πρόβες γλείφοντας την παλάμη σου. Η αναπνοή είναι βασική. Προσπάθησε να την κρατάς 5-6 δευτερόλεπτα και μετά να ανασαίνεις γρήγορα καθώς γλείφεις. Ο πυκνός, ζεστός αέρας στο μουνί της ανεβάζει τα επίπεδα καύλας.

Δεύτερον, μην ξεκινάς από την κλειτορίδα. Είναι λάθος. Η κλειτορίδα έχει διπλάσιους νευρώνες από την κεφαλή του πέους και γι’ αυτό οι γυναίκες νιώθουν δεκάδες οργασμούς σε ελάχιστη ώρα. Είναι το μοναδικό σημείο στο ανθρώπινο σώμα , σχεδιασμένο αποκλειστικά για τη σεξουαλική απόλαυση. Είναι το καλό κομμάτι δηλαδή. Το καλό λοιπόν το αφήνουμε για μετά, οκ;

Τρίτο , μην εστιάζεις στο «κυρίως μουνί». Απλά δεν υπάρχει. Υφίσταται μόνο στο μυαλό straight αντρών, που στοχεύουν στη διείσδυση. Ο κόλπος όμως είναι ένα μόνο μέρος του μουνιού και η διείσδυση δεν οδηγεί απαραίτητα στην κορύφωση . Στη διαδικασία της αιδοιολειξίας- τι μορφωμένη που είμαι- θα βλέπεις το μουνί ως σύνολο, που κάθε μέρος του , κόλπος, έσω-έξω χείλια , κλειτορίδα , απαιτούν ειδικό γλωσσικό χειρισμό και θα δουλεύεις εναλλάξ με τα διάφορα σημεία .

Τέταρτον να θυμάσαι ,ότι η κοπέλα σου ξέρει, με ποιο τρόπο της αρέσει να τη γλείφουν. Οι γυναίκες δεν κάνουμε ηλίθιες ερωτήσεις όπως «σου άρεσε;» ή «τελείωσες;» Να ακούς το σώμα της. Να παρατηρείς ,πώς αντιδρά , πότε χαλαρώνει, πότε αναστενάζει ,πότε σφίγγεται και να ενδίδεις γλωσσικά σε ό,τι προτιμά περισσότερο.

Πέμπτον ,ξέχνα την πάλη των τάξεων και τα στερεότυπα ρόλων περί μάστερ και σκλάβας. Η διαδικασία του γλειφομουνίου είναι επαναστατική τελετουργία, όπου και οι δύο είναι προλετάριες, που παίρνουν και δίνουν ταυτοχρόνως.

Έκτον , να ξέρεις πως οι γυναικείοι οργασμοί (πάντα πληθυντικός) είναι πρωτίστως εγκεφαλικοί . Εκείνη που γουστάρει γυναίκες και μόνο που βλέπει μια γυναίκα ανάμεσα στα πόδια της , βιώνει πολλαπλή διέγερση. Αν φυσικά η γλείφουσα περιποιείται ικανοποιητικά το αιδοίο της γλειφομένης, οι οργασμοί είναι επικοί και μνημειώδεις.

Πάμε στο έβδομο για να σώνει η θεωρία. Ξέχνα τον αντρικό μύθο περί ανοργασμικών γυναικών. Απλώς δε βρέθηκε η κατάλληλη ! Έρευνα με δείγμα χιλιάδων γυναικών έδειξε πως ο οργασμός συμβαίνει σε συχνότητα στις heterosexual women 61.6%, lesbian women 74.7%, bisexual women 58.0% .  
Και καταλήγει: Lesbian women had a significantly higher probability of orgasm than did either heterosexual or bisexual women. Τι δεν καταλαβαίνεις, να στο μεταφράσω;
(στο προσεχές μέλλον η συνέχεια για τα πρακτικά)


6 σχόλια:

gay super hero είπε...

Πολύ ενημερωτικό! (Πειράζει να ξεστραβωθούμε κι εμείς που δεν κατέχουμε το σπορ;)

Περιμένουμε και τη συνέχεια :)

Unknown είπε...

Καλέ , ξεστραβωθείτε ελεύθερα :)
Πάντα ευπρόσδεκτος κύριε σούπερ ήρωα!

Movie Lover είπε...

1. Πού ήσουν όταν ήμουν αρχάρια να με ξεστραβώσεις; Τα είχα κάνει κυριολεκτικά μουνί!

2. Μ'αρέσει η κοινωνιολογική θέαση του πράγματος. Ζήτω η εργατιά.

3. Αδύνατο να μην έχεις οργασμό με μια γυναίκα ανάμεσα στα πόδια σου- όπως κι αν είναι αυτή, ό,τι κι αν νιώθεις ή δε νιώθεις γι αυτή. Αλλεπάλληλα γλειφομούνια από άντρες (στα πρώτα νιάτα μου) δεν είχαν αποδώσει ΠΟΤΈ. Είναι δείκτης αυτό.

4. Πίπα, αγγαρεία. Ω, ξαναπές το! Δεν μπουκώνεις από ένα παλούκι, δεν σε πιάνει βήχας, δεν αλλοιώνεται η σέξι έκφρασή σου, δεν είναι τόσο "βίαια' η φάση όταν καυλώνει, ούτε τόσο μονομερής η ικανοποίηση.

5. Κόλπος vs Κλειτορίδα. Ο κόλπος ερεθίζεται πιο δύσκολο. Κλειτορίδα ασυζητητί.

Και, ανυπομονώ για τη συνέχεια.

Unknown είπε...

Χαίρομαι , που βρισκεις κατατοπιστικό το κειμενό μου.
Η συνέχεια θα έχει τεχνικής φύσεως οδηγίες , που μάλλον γνωρίζεις αλλά , είπαμε: Να υπάρχει και μια λεσβιακή οπτική.

Αν διαβασεις κείμενα αντρών , φαίνεται η άγνοιά τους για τη λειτουργία του γυναικείου κορμιού.
Να εισαι καλά!


Marinaki είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Marinaki είπε...

Πολύ ωραίο άρθρο, Ευχαριστούμε. Εγώ προσωπικά έχω βρει το εξής αγόρι και είμαι πλέον ήρεμη όταν θέλω να τελειώσω με γλέιψιμο. Κάτι σαν λεσβία φίλη μου http://aggelies.club/mini-site/gleifomouni-thessaloniki/