Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

18. Τον Θεό σας τον Straight !



Χρόνια νιώθω , πως υπάρχουν δύο Θεοί. Ο Θεός ο straight και ο Θεός  ο διαφορετικός .

Ο Θεός ο straight είναι λευκός άντρας και απεικονίζεται σαν  παππούλης με λευκά μακριά μαλλιά και αυστηρή έκφραση. Αυτός ο  Θεός τα ξέρει όλα και για το καλό μας πολλές φορές μας βασανίζει  και ρίχνει του κόσμου τα δεινά , ακόμη και σε αθώους  και σε παιδιά, για να μας δοκιμάσει. Αν φανούμε πιστοί , ολιγαρκείς, υπομονετικοί και ταπεινοί , θα πάμε στον παράδεισο. Αφού πεθάνουμε. Αλλιώς πάμε στην κόλαση.

Ο Θεός ο διαφορετικός  είναι γυναίκα , μοιάζει με Ρομά ή Λατινοαμερικάνα, χαμογελά  και  πιθανόν είναι Λεσβία. Δεν έχει ιδέα για το μέλλον. Χορεύει  χτυπώντας  τα πόδια της στο έδαφος . Έτσι έφτιαξε το Γκραν Κάνυον. Κάνει λάθη διαρκώς κι όταν ζωγραφίζει πίνοντας τσίπουρο ή τεκίλα ,φτιάχνει κάτι ασυναρτησίες σαν το ουράνιο τόξο. Όταν θέλει να τραγουδήσει γεννιούνται τύποι σαν τον Jim Morrison και τον Freddie Mercury. Διαλαλεί  πως ,παράδεισος είναι  να απαρνηθείς τώρα  να υποδύεσαι τον εαυτό, που σου όρισαν άλλοι  , να χαίρεσαι τον έρωτα και να διαφυλάσσεις τη διαφορετικότητα.

Είδα τα βίντεο για τον Άκη Κώστογλου  ,από το ιστολόγιο «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο». Από το 2008…Δεν είχα ιδέα. Γιατί; Υποτίθεται , ενημερώνομαι… Τι γίνεται τώρα με αυτό τον άνθρωπο; Ζει ακόμη στο κωλοχώρι του; Υπόκειται τις βιαιότητες και τους εξευτελισμούς; Τι κάνουμε εμείς ;
-“Βάλτε φωτιά στο σπίτι του πούστη!» Πώς θα ήταν, αν κάποιοι το φώναζαν αυτό για μας;  Πού ζούμε; Γιατί τόσα gay pride; Γιατί  δεν τον βγάλαμε μπροστά αυτόν τον άνθρωπο, να μιλήσει; Διαβάζοντας για τη ζωή του ,  τη  σωματική και λεκτική βία  με κυρίευσε θυμός. Πολύς θυμός. Όταν θυμώνω βρίζω. Το Θεό των straight. Τον τιμωρό αθώων. Το Θεό σας .

-Γαμώ το Θεό σου  ,ελληνική κοινωνία, που  βασανίζεις κι ανέχεσαι να βασανίζονται άνθρωποι ,που απλά είναι διαφορετικοί.
-Γαμώ το Θεό σου  ,ελληνίδα δασκάλα, του κωλοχωρίου της Πελοποννήσου και πάσης Ελλάδος ,  που δε βγήκες να υπερασπιστείς ,το παιδί που είναι θύμα εκφοβισμού και βίας και κατά τα άλλα συμμετέχεις υποχρεωτικά σε ευρωπαϊκά προγράμματα για το bulling.
-Γαμώ το Θεό σου  ,Ελληνίδα μάνα , που καμαρώνεις για τα αθλητικά και μαθησιακά  επιτεύγματα του γιου σου κι επιτρέπεις να φτύνουν το γιο της διπλανής, επειδή έχει διαφορετικές επιθυμίες.
-Γαμώ το Θεό σου τον straight, Ελληνίδα λεσβία,  –γιατί αυτόν το Θεό πιστεύεις- που μπαίνεις στο lesbian.gr την επομένη της Γιουροβίζιον με nickname  « Paoktsou» και μιλάς για «άσχημη εικόνα και κακό πρότυπο για τα παιδιά» αναφερόμενη στην Conchita. Στο χωριό σου οι  Λεσβίες –Παοκτσούδες είναι καλό πρότυπο;
- Γαμώ το Θεό σου τον straight, Έλληνα gay  , –γιατί αυτόν το Θεό πιστεύεις- που περπατάγαμε μαζί στη Σταδίου κι άλλαξες πεζοδρόμιο ,όταν επιτέθηκαν λεκτικά σε «κραγμένη» ,όπως αποκάλεσες κάποιον με τα ίδια γούστα με σένα,  και δεν ήρθες να τον υπερασπιστούμε.
-Γαμώ το Θεό σας ελληναράδες , ορθόδοξοι και καθωσπρέπει «κανονικοί» άντρες , που δεν έχετε ούτε μια υποψία από τα αρχίδια του Άκη , που τολμά να ομολογεί αυτό που γουστάρει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

giati de fevgei ap to xorio tou?