Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

68.μουνάκια έξω λοιπόν!



Η google  απέσυρε την απαγόρευση δημοσίευσης σεξουαλικού περιεχομένου στον μπλόγκερ. Μουνάκια έξω λοιπόν! Και βυζάκια ! Και κωλαράκια!

Να  σοβαρευτώ τώρα , γιατί ίσως κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται το χιούμορ μου. Θεμιτό είναι να μην αποδέχονται  και το λεξιλόγιό μου. Αν συμβαίνει αυτό , απλά έχουν την ελευθερία επιλογής, να κλείνουν το παραθυράκι του ιστολογίου.

Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν πως όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά παντού πρέπει να προστατεύεται η ελευθερία έκφρασης. Αυτή ουσιαστικά με ενδιαφέρει. Η ελευθερία έκφρασης.

Η πολιτεία ,οι εταιρείες και οι γονείς μπορούν και πρέπει να προστατεύουν τα μικρά παιδιά από περιεχόμενα που έχουν να κάνουν με πορνογραφικό υλικό χωρίς χαζές απαγορεύσεις στα μπλογκς. Το διαδίκτυο όμως δεν μπορεί να έχει περιορισμούς στην έκφραση. Από κει κι έπειτα ενήλικοι άνθρωποι είμαστε και μπορούμε να απομονώνουμε ό,τι φαίνεται περίεργο.

Σε αρκετά μπλογκς με λόγο και εικόνες σεξουαλικού περιεχομένου, υπάρχουν αληθινά μαργαριτάρια, που αν δεν υφίστατο η ανωνυμία και αυτή ακριβώς η ελευθερία , δεν θα μπορούσαν να δημοσιευτούν.

Αναλογίζομαι ,πόσο γελοίο θα ήταν, να μας απαγόρευαν να αναδημοσιεύουμε αποσπάσματα έργων τέχνης, όπως ο «Μέγας Ανατολικός» του Εμπειρίκου , ποιήματα του Μπουκόφσκι, ταινίες του Παζολίνι ή άλλα αιρετικά θεατρικά έργα , γιατί έχουν σεξουαλικό περιεχόμενο….τράτζικ!

Και για να γελάσουμε λίγο παρακάτω είναι οι λέξεις –κλειδιά που οδήγησαν κάποιους και κάποιες στο μπλογκ μου τη βδομάδα που πέρασε. Αυτό το «η γυναίκα μου είναι λεσβία» μάλιστα ,το έχουν ψάξει πολλοί…

Λέξεις-κλειδιά αναζήτησης

Καταχώριση
οι επώνυμοι γκει και λεσβιες της Ελλάδας
το μουνι και το σχημα του
gay και λεσβίες ελληνες
η.γυναικα.μου.ειναι.λεσβια
λεσ να ειναι λεσβια
λεσβια στην θαλασσα
λεσβιες διασημες
μουνια με τριχες

4 σχόλια:

Movie Lover είπε...

Λεσβία στη θάλασσα!! Στην ξηρά να φανταστώ αλλάζουν τα γούστα της..
Ε ρε κάψιμο.

Unknown είπε...

Αμ το δεύτερο;
Γελούσα μία ώρα !!
Τι έγραψε ο καλλιτέχνης; :))

xomeritis είπε...

Αξίζει τον κόπο να γκουγκλάρω "το μουνι και το σχημα του" και να διαλέξω εικόνες, να δω πόσο μακριά θα με ταξιδέψει αυτή η περιήγηση.

Unknown είπε...

χα χα..Τι να σας πω , κύριε Ξωμερίτη.
Υποθέτω , όσο μακριά θα ταξίδευε η αφεντιά μου με τις εικόνες που θα προέκυπταν, αν γκουγκλαριζα τη φράση "το πέος και το μέγεθός του'; :)
Να είστε καλά