Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

82.τα γνωστά..



Απολογισμός της χτεσινής Πασχαλιάς:  Γλυκιά λιακάδα και πρωινό με τσουρέκι και καφέ στη βεράντα με τα πανσεδάκια και τους φρεσκοφυτεμένους βασιλικούς.  Ήξερα μόνο δύο από τα έξι άτομα, που μαζευτήκαμε στο σπίτι της φίλης. Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Μπραχάμι, Βόλος, Θήβα, Κηφισιά. Η μισή Ελλάδα γύρω από ένα τραπέζι. 

Από τις 12μιση το πρόγραμμα άρχισε με τσίπουρο, τσάμικα ,συρτά, αυγοσαλάτα, τυριά και συκωτάκια στη σχάρα . Η χορτοφάγος μας τίμησε τα μανιτάρια και τα ψητά λαχανικά. Μετά περάσαμε στο κρασί με λαϊκά ,ζεϊμπέκικα και ψητά. Κλείσαμε λίγο μετά τα μεσάνυχτα με ουίσκι , σόδες ,red hot chili peppers ,Queen και προφιτερόλ. 

Ένα  12ωρο πίνοντας και δε νιώθω την παραμικρή ζάλη.  Τελικά με καλή παρέα ,δεν πειράζει το αλκοόλ.  Κραιπάλη, από τις ωραίες . Μια παρέα εφτά ατόμων, σχεδόν ξένοι μεταξύ μας,  με διάθεση για γλέντι μακριά από τις συνήθεις, σχεδόν υποχρεωτικές,  οικογενειακές μαζώξεις , βάλαμε από ένα 20ρικο, δεν είχαμε κι άλλα, μια ψησταριά στην ταράτσα , ένα λαπτοπ , 2 ηχεία, ένα τραπέζι και περάσαμε υπέροχα τρώγοντας  επιτόπου τις λιχουδιές που ψήναμε, πίνοντας ένα σκασμό ξίδια, μιλώντας , τραγουδώντας ,χορεύοντας. 

Μπήκα πριν λίγο να ενημερωθώ , για το τι γίνεται στον κόσμο. Τα γνωστά στην Ελλάδα και τον κόσμο. Είδα το συμβάν με τη φωτογραφία του  Αύγουστου Κορτώ που κατέβασε το facebook. Οκ, κατάφεραν να τη δει όλη η Ελλάδα  και να γίνει και θέμα η ομοφοβία μας.
Είδα και το σποτάκι της Χίλαρυ Κλιντον , που ανακοινώνει πως είναι έτοιμη για την προεδρία . Ανάμεσα στους ανθρώπους , που ανακοινώνουν πως ετοιμάζονται για κάτι νέο στη ζωή τους ,ένα gay ζευγάρι , που λέει πως ετοιμάζεται να παντρευτεί το καλοκαίρι και στο τελικό μοντάζ  εικόνων δείχνει κι ένα ζευγάρι λεσβιών
Τα γνωστά στην Ελλάδα και τον κόσμο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: