Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

60.η Ζωή είναι ωραία!



Λοιπόν , θα αρχίσω να βλέπω κανάλι Βουλής. Θα λιώσω να απολαμβάνω τη Ζωίτσα, τη Ζωάρα, να αποστομώνει τα  yes-men ασπόνδυλα, που μαύρισαν τη ζωή μας επί 3 χρόνια. Αυτούς που νόμιζαν σήμερα πως ψηφίζοντάς την, παίζοντας το θεατράκι της «συναίνεσης» , θα την έκαναν να το βουλώσει. Αμ δε!

Τι  εναρκτήρια ομιλία ήταν αυτή, καλέ;  Η γυναίκα τα είπε όλα! Το κείμενό της θα πρέπει να διδάσκεται .Δεν είμαι σύριζα αλλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδειξε πως είναι συγκροτημένη, μορφωμένη , οξυδερκής, αποφασιστική , δυναμική (λεσβία δεν είναι αλλά οκ , καμία γυναίκα δεν είναι τέλεια) και μπορεί να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας αυτού του τσίρκου. Να το ξανακάνει Βουλή.
 
Στο μεταξύ ,ειλικρινά, απορώ , με κάποιους κακεντρεχείς  που κριτικάρουν τις selfie των «ποταμίσιων». Πού είδαν το κακό; Αν δηλαδή εγώ πήγαινα στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου , τι θα έκανα;  Θα προσευχόμουν; Selfie  θα έβγαζα! Όση σχέση έχω εγώ η άθεη τζιβιτζιλού με τη θρησκεία , έχουν κι αυτοί  με την πολιτική. Nes pas?

Και για να το σοβαρέψω λίγο. Ο κόσμος υποστηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης. Έτσι πρέπει. Καιρό είχαμε να δούμε πρωθυπουργό και υπουργούς να διεκδικούν. Όμως  ,ας μη γίνουμε αντιευρωπαϊστές, ξενόφοβοι κι εθνικιστές. Δε φταίνε οι λαοί. Το σύστημα που υπηρετούν οι κυβερνήσεις τους φταίει. Αν δεν ήμασταν στην ευρωπαϊκή ένωση , θα ήμασταν σαν το Ιράν. Θα μας κυβερνούσαν ρασοφόροι. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως στον κυβερνητικό συνασπισμό συμμετέχουν Νικολόπουλοι , που θεωρούν πως  οι λεσβίες και οι gay είναι πολίτες β’ κατηγορίας.

3 σχόλια:

Movie Lover είπε...

Λεσβία δεν είναι (ή δεν το έχει αντιληφθεί).
Θα ήταν ριζοσπαστικό να είχαμε λεσβία πρόεδρο στο μαντρί.

Unknown είπε...

Δεν είναι λεσβία η Ζωίτσα, Movie Lover.
Αν ήταν , θα το είχε αντιληφθεί. :)

Movie Lover είπε...

Για την Όλγα ξέρουμε τίποτα?