Σάββατο 2 Μαΐου 2015

87. το δεκαήμερο


Στη χώρα της χαζοχαρούμενης πορτοκαλιάς που όλα παν ρολόι, μια δυσκολία που υπάρχει στο «χώρο» (πού είναι αλήθεια, αυτός ο χώρος;) είναι οι γνωριμίες . Εντάξει , λεσβίες κυκλοφορούν σε συναυλίες, εκδηλώσεις για τη γλώσσα (σημειολογικό) , σε δουλειές, γάμους , βαφτίσια. Μα δεν έχουν ταμπελάκι , για να ξεχωρίζουν!

Αν εξαιρέσουμε τα σχετικά μαγαζιά, στα οποία η λεσβία πάει  με παρέα και σπάνια θα αντιγυρίσει βλέμμα ενδιαφέροντος , τι  μένει ; Ο Θεσμός ,του λεσβιακού νυφοπάζαρου και μην κάνεις την ανήξερη. Αυτό είναι το θέμα του ποστ και πάσα ομοιότης με πρόσωπα , που θα συναντήσεις, είναι πολύ πιθανή. Οπότε , όποια λεσβία γυρεύει ταίρι, ας έχει το μουνί της στον τόπο του, γιατί εγώ νιώθω ευτυχής, που δεν έπαθαν κάταγμα τα όμορφα ματάκια μου με ορισμένα που διάβασα .  
Κι επειδή «αμαρτία ξομολογημένη , μισοσυγχωρεμένη» , ομολογώ , πως αφιέρωσα καμιά 20ριά ώρες chatting σε 10 μέρες (του χρόνου πάλι), για τα δεδομένα του ποστ. Λοιπόν στο μυσταγωγικό Δεκαήμερο (όχι του Βοκάκιου) ακούγοντας  ίσαμε 80 φορές το «take me to church», από το mindradio,γνώρισα τις παρακάτω λεσβιακές «φυλές»:

Λεσβίες στελέχη: Αν πέρασες από το κκε , θυμήσου την ΚΟΒα της γειτονιάς με τους 5-6 βαρεμένους που αντάλλασσαν τσιτάτα του Βλαντιμίρ Ίλιτς . Μη φανταστείς τίποτα μέλη λεσβιακών ομάδων ,αυτές δεν πάνε καν στα gay parades. Κολλάνε ένσημα επί δωδεκαώρου βάσεως στο main. Έχουν κοινή γλώσσα (απαρεγκλίτως ανορθόγραφη ) κι ακούσματα από Παντελίδη μέχρι Σάκη Αρσενίου. Ηλικιακά διαφέρουν αλλά όπως οι καλοί κομμουνιστές, ζωή άλλη πέρα από το κόμμα δεν έχουν και η νοούσα νοήτω.
Δείγμα γραφής :
 <Pavlo koelo diavastai tsoupres!
<το επόμενο για σας!!! δείνω πόνοο!!!
Συμβουλή : κοίτα, ποιες μιλάνε σταθερά στο main room και απόφυγέ τις.

Λεσβίες  παντρεμένες : Ελάχιστες . Κλαψομούνες που αποφάσισαν στα 45 να γευτούν βερυκοκάκι. Λάτρεις των αποσιωπητικών. Στο δεκάλεπτο απολαμβάνεις εκμυστηρεύσεις του τύπου :
<…> δεν έχω εμπειρία με γυναίκα... απλά...φαντασιώσεις..

 <…> αλλά έχω …αυνανιστεί με μια φίλη ..στον ίδιο χώρο..

<…> …κοιτάζοντας η μια την άλλη..
Αν μιλάς συμμαζεμένα , το βρίσκουν εξόχως ερεθιστικό, οπότε στο μισάωρο δέχεσαι ρηματικές προτάσεις  εκπάγλου κάλλους, όπως:
<…> θα με γαμήσεις?
Συμβουλή : με χίλιες παντρεμένες να μιλήσεις , κοινός παρονομαστής είναι πως δεν έχουν καμία απολύτως εμπειρία με γυναίκα, αλλά διατίθενται πάραυτα ,να γαμηθούν μαζί σου!

Λεσβίες  εξερευνήτριες:  Ηλικίες από 17μισι έως 25 . Πλειοψηφούν. Συνήθως κάνουν διάλειμμα από διάβασμα για πανελλήνιες ή  εξεταστική αλλά δεν λένε όχι για «αρπαχτή» , αν πρόκειται με έμπειρες.
Δείγμα γραφής :
<…18> m aresei na eimai me megalyteres mou
<…18> san skepsi mono pou me trelainei
Τα σεξουαλικά υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν. Γιατί , μόνο για σεξ μιλούν .
Άλλο δείγμα γραφής:
<…> μου αρέσει πολύ ο παθητικός ρόλος. Είμαι του ορθιου σεξ για κάποιο λόγο που δεν ξέρω..
Συμβουλή : Αν είσαι άνω των 39 και θιασώτης του ευκαιριακού σεξ ( ξαπλωτού ή ορθίου) , μάθε πως στατιστικά έχεις περισσότερες πιθανότητες να το βρεις με κοπέλες , που γεννήθηκαν, όταν έμπαινες πανεπιστήμιο, μην πω κι όταν έπαιρνες δεύτερο πτυχίο. Γι’ αυτό , άραξε! Στα ρίχνουν αυτές ,μην κουράζεσαι. Αν σου ξεφύγει όμως ,πως δεν συμβαδίζουν οι ηλικίες σας , να ξέρεις,«eise kota kai ka8usterimeni

Λεσβίες  αστρολόγες:  Ευδοκιμούν εν αφθονία. Η αστρολόγα λεσβία λέει πράγματα για σένα, που ούτε φαντάστηκες. Είσαι Ιχθύς κι εκείνη Λέων; Φωτιά με νερό, δεν ταιριάζετε. Είσαι Σκορπιός ; Κάνεις τέλειο κρεβάτι ! Αλλά εκείνη είναι Υδροχόος , άρα δεν ενδίδει,  γιατί αλλού παίζει μπάλα η Αφροδίτη της κι αλλού ο Δίας σου γαμιέται.
Δείγμα γραφής:
<…> τι ζώδιο είπαμε πως είσαι; ( καπάκι μετά την ερώτηση «τι κάνεις»)
 <...> ο ωροσκόπος σου; (αμέσως μετα το «καλά είμαι»)
Συμβουλή : Αν το ζώδιο είναι δεύτερη ερώτηση , γίνε Λούης και χτύπα ρεκόρ!

Λεσβίες ψαγμένες: Αναγνώστριες των Λόρκα, Μπόρχες, Γκουτιέρες ,Γκαλεάνο. Ακούνε άσματα  ιρανικής , ουρουγουανής και Χιλιανής προέλευσης. Ζουν Εξάρχεια ή Παγκράτι με τη γάτα της πρώην. Σπούδασαν κοινωνιολογία και κάνουν γιόγκα. Αγαπημένοι  προορισμοί, μικρές Κυκλάδες. Στέκι η Μυροβόλος. Το ποσοστό τους στο chat ισοδυναμεί με εκείνο του κόμματος, που τίμησαν στις εκλογές. Ανταρσυα ψηφίζουν. Αναζητούν σχέση ζωής. Συμβουλή : Μη μιλήσεις για δίαιτα και κιλά, σε κάνουν ignore στο λεπτό , γιατί εκείνη τη στιγμή τρώνε μακαρόνια με κιμά , που έστειλε η πρώην σε ταπεράκι.

Λεσβίες  «κομήτες»:  Φυλή προς εξαφάνιση. Βρήκε το chat τυχαία. Στο 1ο λεπτό συστήνεται με τη φράση «Γεια σου ,είμαι η Δανάη από Λαύριο». Στα 5 λεπτά , δίνει επάγγελμα , ΑΦΜ , διεύθυνση ,τηλέφωνο ,φωτογραφίες με την κολλητή στο Σούνιο, με την οικογένεια το Πάσχα και το προσκλητήριο γάμου του αδερφού της. Στα 10 λεπτά εκμυστηρεύεται το όνειρό της να ζήσει με τη σχέση της στο κέντρο. Στα 15 λεπτά σε ερωτεύεται και στέλνει  καψουροτράγουδα. Στα 20 την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί βρίζει ασύστολα και σε κατηγορεί για απιστία , που «τόση ώρα» μίλαγες ταυτοχρόνως και με άλλες.

Λεσβίες που «δεν είναι λεσβίες» :  Φυλή με ποικίλες ηλικίες. Συστήνεται ως straight ,που «έτυχε» να ερωτευτεί και να κάνει «σχέση» δυο –τρεις φορές με γυναίκες. Μόνο. Μένει με τη μαμά. Στο chat μπήκε «για κουβέντα». Εκπέμπει ανεξήγητο θυμό, ακούγοντας τη λέξη «λεσβία». Δεν είναι «του χώρου» κι απεχθάνεται όσες «φαίνονται» ή έχουν κοντά μαλλιά.
Συμβουλή :  Με γυναίκα που μπαίνει σε lesbian chat λέγοντας πως είναι straight, αν και έχει κάνει σχέση μόνο με γυναίκες και σιχαίνεται τη λέξη «λεσβία» , μιλάς μόνο αν κάνεις μεταπτυχιακό στην καταπιεσμένη σεξουαλικότητα.  
Αν και το ποστ είναι σκωπτικό ,ας κρατάμε μικρό καλάθι , γιατί τα ψεύτικα profiles σε sites γνωριμιών είναι καθεστώς . Ωστόσο οι γυναίκες δεν  χωρούν σε ταξινομίες . Οι γυναίκες , που ξέρουν τι θέλουν κι έχουν αποσοβήσει φοβίες κι ανασφάλειες ,είναι  πάντα όμορφες  κι  ενδιαφέρουσες. Είναι γυναίκες που εκπέμπουν αυτοπεποίθηση κι ερωτισμό , γιατί έμαθαν να αγαπούν και να αποδέχονται τον εαυτό τους .

3 σχόλια:

gay super hero είπε...

Πολύ ενδιαφέρον για μια ακόμη φορά :)

Unknown είπε...

ευχαριστούμε για τα καλά λόγια, κύριε σούπερ ήρωα :)

ruth_less είπε...

Εμπεριστατωμένη μελέτη :)
Μάτια ανοικτά και κεραίες τεντωμένες για να ξεχωρίσουμε το γνήσιο και αληθινό μέσα στα τόσα (πανηγύρια) που κυκλοφορούν.
Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.