Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

114. Ο Μεσαίωνας σήμερα




Στα σχολικά βιβλία της φυσικής του δημοτικού, τα παιδάκια μαθαίνουν ,πώς αναλύεται το λευκό φως μετά από βροχή και δημιουργείται το ουράνιο τόξο. Προτείνεται μάλιστα και πειραματάκι με τίτλο «Δημιούργησε ένα ουράνιο τόξο». Είναι βέβαιο, πως δεν υπάρχει σχολείο ή νηπιαγωγείο, από το οποίο να λείπει το ουράνιο τόξο! Τα παιδιά  το αγαπούν ως αντικείμενο ζωγραφικής.  Ε, λοιπόν αυτά να τα ξεχάσετε!


Διότι αυτό το σύμβολο προάγει την γκέι ατζέντα! Τι ; Δεν το ξέρατε; Ευτυχώς όμως κάποιοι γονείς και Κλουζό της πόλης του Βόλου δραστηριοποιήθηκαν και το μάθαμε κι αυτό! 
Λοιπόν, όταν τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, φτιάξουν στις αυλές των σχολείων κάποιο γκράφιτι , το οποίο απεικονίζει ουράνιο τόξο, τότε….περνάνε ομοφυλοφιλικά μηνύματα! Ναι , αμέ!

Όπως βλέπετε στα τεκμήρια που παραθέτω, αποδεικνύεται πως  πράγματι , εξ απαλών ονύχων τα σπρώχνουν στην ανωμαλία τα βλαστάρια μας! Τίγκα στα ουράνια τόξα  είναι τα σχολεία των παιδιών μας! 

παιδάκι περικυκλωμένο από ομοφυλοφιλικά σύμβολα!



 

Φαντάζομαι χριστεπώνυμους γονείς να ωρύονται:  Γιατί  βάζεις τα κοριτσάκια και τα αγοράκια μας να ζωγραφίζουν ουράνια τόξα , κυρά δασκάλα; Τζιβιτζιλούδες και πισογλέντηδες θες να τα κάνεις; Τι ανώμαλα πράγματα διδάσκετε στα παιδιά μας , κυρίες νηπιαγωγοί; Καταγγελία αμέσως!  

  Δεν είναι διόλου  απίθανο στο επόμενο  κήρυγμά του κάποιος χριστιανοταλιμπάν μητροπολίτης , να προτείνει κατάργηση της ενότητας για το φως στη φυσική! Γιατί όχι; Όλα γίνονται στις υποανάπτυκτες και καθυστερημένες χώρες , όπου η αστυνομία μπαίνει σε σχολεία και φωτογραφίζει γκράφιτι και η εκκλησία έχει λόγο για το, τι ψηφίζεται και τι διδάσκεται! 
Εδώ όπως βλέπετε, η φύση περνάει ομοφυλοφιλικά μηνύματα πάνω από τον ιερό ναό ! Αίσχος! Να κληθεί εισαγγελέας!

Ε, ρε μεγαλεία η φυλή των ελληναράδων! 

2 σχόλια:

gay super hero είπε...

Συμβαινουν και στις Αυστραλιες.

http://m.smh.com.au/federal-politics/political-news/malcolm-turnbull-orders-review-of-safe-school-lgbti-program-after-right-wing-pressure-20160223-gn16rg.html

Καλημερα!

Ανώνυμος είπε...

To ότι συμβαίνουν και αλλού δεν το κάνει λιγότερο τραγικό.