Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

35. το τέλος της φαντασίας



Φανταστείτε, λέει, να υλοποιούνταν στο ΕΚΠΑ ή στο Αριστοτέλειο ή σε οποιοδήποτε ελληνικό πανεπιστήμιο ένα σεμινάριο για φοιτητές  με θεματική τη σεξουαλική υγεία . Και να είχε , λέει , στο πρόγραμμα ανάμεσα σε άλλα (πχ. απώλεια της παρθενίας, kinky sex) και ημερίδα αφιερωμένη στο πρωκτικό σεξ.

Φανταστείτε επίσης στο σεμινάριο αυτό με υποστηρικτές τους πανεπιστημιακούς καθηγητές ,με εισηγητές εμπειρογνώμονες μια εταιρείας δονητών και με προώθηση μέσω εντύπων και διαδικτύου, να καλείται ο φοιτητόκοσμος ως εξής:

«Ελάτε να μάθετε τα πάντα για το πρωκτικό σεξ από τους ειδικούς της Good Vibrations ! Θα διαλύσουν τους μύθους περί πρωκτικού σεξ και θα αποκτήσετε διορατικότητα στο ,γιατί οι άνθρωποι το κάνουν, και πώς να το κάνουν καλά!Οι ειδικοί θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων : Πρωκτική ανατομία και δυνατότητα  ευχαρίστησης για όλα τα φύλα.  Πώς μιλούμε γι' αυτό με έναν σύντροφο .Βασική προετοιμασία και υγιεινή. Λιπαντικά, πρωκτικά παιχνίδια και ασφαλέστερο σεξ.  Πρωκτική διείσδυση για αρχάριους και άλλα πολλά! Μάθετε την πραγματικότητα  σχετικά με αυτή τη συναρπαστική αλλά συχνά παρεξηγημένη μορφή ευχαρίστησης.  Μάθετε τα συνήθη λάθη που κάνουν οι άνθρωποι , και πάρτε απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα!»

Φαντασία τέλος!  Εδώ είναι Ελλάδα!  Οι άνθρωποι εδώ δεν μιλούν γι’ αυτά ,που γίνονται. Ούτε ενημερώνουν τους νέους. Εδώ διδάσκονται 'χρήσιμα' πράγματα εξ απαλών ονύχων , όπως ότι "το νερό της κολυμπήθρας ξεπλένει κάθε νέο χριστιανό από το προπατορικό αμάρτημα" ( μάθημα Γλώσσας Δ’ Δημοτικού 2η ενότητα).

Αυτά δε διδάσκονται ποτέ εν Ελλάδι , διότι είμεθα φυσιολογικοί και κανονικοί. Αυτά τα  διαστροφικά , πρόστυχα , αντιχριστιανικά, εξώλης και προώλης  και παρά φύσιν διδάσκονται μόνον εις την Εσπερίαν! Στο Harvard επί παραδείγματι ! Στο πανεπιστήμιο  δηλαδή ,που έχει φοιτήσει  η παγκόσμια ελίτ. Εκείνοι, που κυβερνούν επί δεκαετίες τον πλανήτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: