Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

31. Ψηφίδες ελπίδας..



Ψηφίδες ελπίδας από νέα πολιτικό. Φυσικά η κίνηση κατηγορείται ως προσπάθεια ψηφοθηρίας. Ψηφοθηρία από ποιους , άραγε; Από την μειοψηφία; Και πού; Σε μια χώρα κατεξοχήν ομοφοβική; Δηλαδή ‘χαϊδεύει’ τα αυτιά των ομοφυλόφιλων ,προκειμένου να επιλέξουν  συγκεκριμένο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές;

Ας μην τρελαθούμε. Η κίνηση είναι θετική και μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά της. Ο λόγος  για την πρωτοβουλία της Περιφερειάρχη Αττικής ,Ρένας Δούρου να φωτογραφηθεί σαν θύμα ομοφοβικής επίθεσης  στο αφιέρωμα του Antivirus για την ομοφοβία ,με αφορμή τις πρόσφατες επιθέσεις .

Η κίνηση δείχνει  εξυπνάδα ,θάρρος και  κοινωνικοπολιτική ευαισθητοποίηση. Κι αν για κάποιους η πρωτοβουλία  φαντάζει σαν ‘αμερικανιά’ , τότε να κόψουν τις αμερικανιές τύπου selfish , twitter και facebook στις διάφορες καμπάνιες  τους οι θρησκόληπτοι ελληναράδες , που αλιεύουν ψηφαλάκια στα βρωμόνερα του φασισμού. 
ΥΓ. Δεν ψήφισα την κ. Δούρου.Η κίνησή της όμως θα γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό τα προβλήματα που προκύπτουν από την έλλειψη πληροφόρησης και τις συνέπειες της ομοφοβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: