Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

έναρξη λεσβιακής άνοιξηςΓυρνάς κουρασμένη από τη δουλειά ή τη σχολή. Στην καλύτερη  βερσιόν δε δουλεύεις ούτε σπουδάζεις, έτσι για να είσαι πιο ταιριαστή με την κατάσταση.  Ανοίγεις το laptop κι αρχίζεις το surfing ,ώσπου να ζεσταθεί το φαγητό. Είναι κάτι νεαρές youtubers ,που έχουν αναγάγει το coming out και την πρώτη τους σχέση με γυναίκα σε  Americas discovery”.  Στην ελληνική εικονική πραγματικότητα, το gay τοπίο ανδροκρατείται. Κάνεις μια βόλτα απ’ τα  blogs .  Ελάχιστα τα γυναικεία…

Αναλογίζεσαι πόσο  τραγική χώρα είναι η Ελλάδα. Ούτε ανωνύμως δεν εκφράζεται ο ερωτικός πόθος για άτομα του ιδίου φύλου. Πόσο μάλλον επωνύμως. Έτσι για να παίρναμε θάρρος κι εμείς οι ανώνυμες  αδερφές κι  οι πλακομούνες... να βγούμε απ’ τη ντουλάπα. Αμ το άλλο; Στη χώρα που ο Έρως υπήρξε θεότητα , που το  ομοφυλόφιλο σεξ  απεικονίστηκε σε αναρίθμητα αρχαία γλυπτά, να μην υπάρχει ούτε ένας «ανώμαλος» πολιτικός; Όλοι «ομαλοί»;  Μόνον  κάτι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί να δηλώνουν ανοιχτά πως είναι gay και να  τολμούν και παντρεύονται  κιόλας οι «παλιολούγκρες»;


Διαβάζεις πως η Jodie Foster ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στην Καλιφόρνια. «Και στα δικά μας !», αναφωνείς , χαμογελώντας.

 Φέρνεις στο νου τη νεαρή κοπελιά που έγλειφε τα χείλη της  στο απέναντι  κάθισμα μέσα στο συρμό. Δίπλα της μια όμορφη γυναίκα μέσης ηλικίας. Το βλέμμα  σου παλινδρομεί ανάμεσα στις δύο. Πριν καν βάλεις το κλειδί στην πόρτα  σου ,το story ανάμεσα στις δύο είχε ολοκληρωθεί μες στο μυαλό σου.
……………………………………………………………………………………
Κάπως έτσι θα’ναι. Σχόλια για την  gay και λεσβιακή καθημερινότητα ,ιστοριούλες βγαλμένες απ’ το νου και αναφορές σε βιωματικά στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: